Yritysvideo

Video on erinomainen väline  vaikuttaa ja kertoa organisaatiostanne sekä tuotteistanne nykyisille tai potentiaalisille asiakkaille. Video on erinomainen ratkaisu organisaationne sisäiseen viestimiseen aina perehdytyksistä erilaisiin katsauksiin. Video tekee kaiken tämän pienimmillä yksikkökustannuksilla.

Vau!-efektitulee aina mukana laadukkaasti tuotetussa videossa. VAU! on sitä suurempi, mitä vapaammat kädet tavoiteasettelun jälkeen konttorillemme annatte. Teidän ei välttämättä kannata suunnitella toteutustapaa tai käsikirjoitusta itse, koska ne vaikuttavat suuresti tuotannon kustannuksiin. Videokonttori tuottaa videomateriaalia pääasiallisesti sähköisiin ympäristöihin – Web-sivuista videovälityspalveluihin sekä sosiaaliseen mediaan.

Ennen tapaamistamme tai yhteydenottoamme teidän on hyvä miettiä, kenelle haluatte viestiä, mitä haluatte viestiä tai esitellä tai opettaa ja mikä on tähän viestintään varattu budjettinne. Tavoite ja budjetti hahmoteltuina voitte valita seuraavista toteutusvaihtoehdoista tai teemme mielellämme teille toteutusehdotuksen. Kuvatusta materiaalista kannattaa yleensä tehdä samalla useampikin eri medioihin tai tarkoituksiin harkittu video. Esimerkkinä lyhyt ja ytimekäs yritysmainosbuffi huomion herättämiseksi tai syväluotaavampi tuote- tai yritysesittely palvelusisällön selventämiseksi.

Videolla voidaan kiteyttää olennainen yrityksestänne, tuotteestanne tai onnistuneesta asiakastarinastanne.R&D-kokemuksestamme ja osaamisestamme johtuenosaamme paketoida yritysten liikeideoita, tuotteita, tuotelinjoja sekä asiakasreferenssejä mahdollisimman pieneen pakettiin. Kuinka moni muu videotuotantoyritys pystyy samaan?

Yritysvideot

Yrityksen viestintään ja myynnin edistämiseen tarjoamme seuraavia videoratkaisuita.

TOIMINNAN KITEYTYSPAKETTI
Kiteytä älä jaarittele. Ytimekäs ulosanti viestii kokemusta oli sitten kysymyksessä toimintanne yleiskuvauksesta tai yksittäisen tuotteen tai palvelun kuvauksesta. Videokonttori pyrkii käsikirjoittamaan hiilestä timanttia asiakasworkshopin pohjalta
ASIAKASCASE
Onnistuneen asiakastarinan esittelyssä kaikki voittavat. Asiakkaanne loistaa kanssanne ja saa samalla erinomaisen laadukasta PR-vipua. Luonnollisesti laatua huokuvia caseja ei voi olla liikaa. Usein caseja kannattaa tehdä samalla aloituskustannuksella useita.
TUOTTEEN ESITTELY
Tuotteen myynninedistämiseen erinomainen väline. Tapoja herättää huomio on yhtä monia kuin on tuotteita ja kohdeyleisöjäkin.

Ymmärrettyämme tarpeenne me ehdotamme teille tehokkainta tuotantomallia. Konttori tuottaa tavoitteitanne parhaiten toteuttavan materiaalin, joka finalisoidaan yhdessä. Kun video on valmis, viemme sen halutessanne verkkoon tai toimitamme teille materiaalit, jotta voitte ladata videot omaan käyttöönne.

Kysy tarkemmin videoistamme